Resultaten voor fotograaf capelle aan den ijssel

   
 
fotograaf capelle aan den ijssel
 
Petra Muilenburg Fotografie Cultuurbalie Capelle.
Petra Muilenburg deelt graag haar passie met geïnteresseerden. Zowel voor de beginnend als gevorderd fotograaf is voldoende te vinden om de liefde voor fotografie uit te breiden. De basiscursus is geschikt voor een spiegelreflex camera, maar ook met een compact camera is deze cursus een eye opener. Wat is diafragma en wat doet nu die sluitertijd in de camera? De basale zaken van uw camera zijn hier het hoofdonderwerp. Voor verdieping in het eigen beeld is de vervolgcursus een must. Naast een speurtocht naar het eigen beeld is er veel tijd voor gebruik van licht en compositie. Heeft u er dan nog niet genoeg van? De creatieve cursus is een uitstap naar de spannende kanten van fotografie. Avondfotografie, macro/stilleven en abstracte fotografie zijn hier het onderzoeken meer dan waard. In deze digitale tijd mag het bewerken van foto's' ook niet ontbreken. De cursus Photoshop Elements behandelt de belangrijkste wetenswaardigheden uit het programma, zoals uitsnedes, lagen / maskers en kleuraanpassingen. Categorie: Beeldende kunst. Kernwoorden: fotografie, basiscursus, spiegelreflex, camera, compactcamera, vervolgcursus fotografie, creatieve fotografie, workshop fotografie, portret, zwart wit fotografie, digitale bewerkingen, photoshop elements, photoshop. 010 220 34 65. locatie Studio Petra Muilenburg. 2901 JE Capelle aan den IJssel.
Fotograaf Capelle aan den IJssel.
0182 584 846., Fotograaf Capelle aan den IJssel. Fotograaf Capelle aan den IJssel Ervaring. Met meer dan 17 jaar ervaring in de fotografie werk ik als fotograaf in Capelle aan den IJssel en omgeving. Fotograaf Capelle aan den IJssel Specialisaties.
Boomerang Fotografie Wie Is Fotograaf Jan Kok Van Boomerang Fotografie Uit Capelle Aan Den Ijssel?
De 10 geboden over foto's' Foto Gallery. Wie is fotograaf Jan Kok van Boomerang Fotografie uit Capelle aan den IJssel? Boomerang Fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen voor industrie, bedrijven, verenigingen, instellingen, overheid en media. Voor iedere bedrijfstak fotografeert ze onder andere reportages, producten, portretten en vanuit de lucht.
BdJ Foto en videoproducties Capelle aan den IJssel.
Dat is één van de vele redenen om uw bijzondere momenten vast te leggen. BdJ Foto en videoproducties in Capelle aan den IJssel is al 25 jaar gespecialiseerd foto en videoproducent en verzorgt graag uw foto en videoreportage. Wij bieden u unieke reportages van superkwaliteit tegen een scherpe prijs!
Basiscursus fotografie Capelle fotografeert.
Voor actuele data kunt u terecht op de website van Petra Muilenburg Fotografie. Volg de link naar deze pagina, de cursussen vinden plaats in de studio van Petra Muilenburg Fotografie, Brahmsstraat 123, Capelle aan den IJssel en bij Studio Creatividad in Ommoord.
HvS Fotogafie voor een trouwreportage, bellyshoot of een portret foto.
Een herinnering kan je niet fotograferen, een foto kan wel een herinnering laten zien. Mijn naam is Hans van Son en ik woon in Capelle aan den IJssel samen met mijn vrouw Diana. Fotograferen is altijd al een grote passie van mij geweest en vanaf 2011 ben ik werkzaam als Freelance fotograaf.
Fotografen duo Due Fotografi Bruiloftfotografie door twee fotografen.
Bij ons boekt u dus niet één fotograaf, maar twee fotografen! Vanaf onze thuisbasis in Capelle aan den IJssel reizen wij door het hele land en zijn ondere vaak te vinden in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Kinderdijk, Reeuwijk, Gouda, Dordrecht en omstreken.
Petra Vermeer Fotograaf Portretfotograaf Bruidsfotograaf.
Fotograaf portfolio Petra Muilenburg Fotografie PM Fotografie.
Profielfoto social media en c.v. Fotowerk voor Hallo Capelle magazine. Pasfoto voor ID, rijbewijs, abonnement en Visa. Cursussen en workshops. Basiscursus fotografie haal meer uit je camera. Vervolgcursus fotografie haal meer uit jezelf. Puur zwart wit fotografie back to basics.
Fotografie vacatures, werk in Capelle aan den IJssel Indeed.nl.
Ben jij zo'n' fotograaf die het vermogen heeft om van een gewoon tafereel iets bijzonders te maken en durf je de kans te pakken om. 10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Roel Dijkstra Fotografie Vacatures in Vlaardingen. Kamera Express Capelle aan den IJssel.
Fotostudio in Capelle aan den IJssel Spaay Fotografie.
Deze beschermen niet alleen mij ook u! Bovendien geeft het u de zekerheid dat u met een professionele fotograaf werkt. Lees ook onze privacy verklaring. Fascinatio boulevard 1130. 2909 VA Capelle aan den IJssel. Veel van onze werkzaamheden verrichten wij op locatie.

Contacteer ons