Resultaten voor assistent fotograaf

   
 
assistent fotograaf
 
83 Fotograaf Vacatures Adzuna.
onderdelen en omstandigheden binnen je functie als fotograaf is het van belang dat je vakbekwaam en kritisch bent op het eindresultaat. Jij kan met je licht hele studiosets om toveren afgeronde opleiding in de richting van fotografie Je hebt 5 jaar studio ervaring als fotograaf en bent in het bezit van een geweldig portfolio Ervaring met interieur/lifestyle IN OVERLEG.
Stage assistent fotograaf Piet Oosterbeek FONTANEL.
Piet Oosterbeek zoekt een. Stage assistent fotograaf. 9 april 2018. Creatieve openminded student fotografie. Assistent-fotograaf mode portret fotografie. De werkzaamheden bestaan uit het assisteren van de fotograaf tijdens de productie van fotoshoots en pre post-productie zoals.; ondersteuning fotograaf met algemene klusjes.
Medewerker Fotografie BOL Ede ROC A12.
Jij kunt als assistent aan de slag in de studio van een fotograaf en leert de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Ook kun je gaan werken in een winkel voor fotografie en videoartikelen. ROC A12 Lorenzstraat 6 Ede.
Fotograaf Gezocht vacatures Simply Hired.
Junior fotograaf Den Bosch parttime M/V. Shoots more Den Bosch. Junior fotograaf Den Bosch m/v. Dat team zal bestaan uit een Vestigingsmanager, een Junior Fotograaf, een assistent Fotograaf en een stagiare. Junior Product Fotograaf / Content Manager. Zitmaxx Wonen Ter Aar.
Werken bij Shoots More? Bekijk de vacatures.
Ik ben Amber en ik ben gestart als assistent fotograaf in Breda ben inmiddels vestigingsmanager in Eindhoven." Zo werken wij. Onze fotografen en andere samenwerkers werken zoveel mogelijk zelfstandig. Wij geven en hebben ruimte om te experimenteren en moedigen elkaar aan om nieuwe technieken te proberen.
Assistent Fotograaf in Breda.
Wij zoeken per direct een Assistent Fotograaf in Breda weekend functie. Shoots More is een eigentijdse portretstudio waar beleving voor de gast centraal staat. Bij ons werken de meest spontane fotografen die er voor zorgen dat jij niet alleen mooi op de foto staat, maar ook een fantastische dag beleeft.
Fotograaf-vacatures september 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Blinqlab Vacatures in Hoogeveen. Lees meer over werken bij Blinqlab. Fotograaf Content Creator. Als fotograaf bij BALR. Ben je onderdeel van het Content Design team, waarin fotografen, video editors, grafisch vormgevers en designers samenwerken om het.
Assistent Fotograaf met Organisatietalent Hoofdkraan.nl.
Autonome en ambitieuze kunst fotograaf zoekt energieke verantwoordelijke assistent die affiniteit met kunst verkopen en fotografie heeft en die al het organiseer en regelwerk uit handen neemt en hem ondersteunt op de volgende gebieden.: Modellen scouten voor de diverse projecten.
Assistent fotograaf politie vacatures NationaleVacaturebank.nl.
De Nederlandse Vegetariƫrsbond. Dit doe je in samenwerking met de host en de set assistent /gastvrouw. een draaiboek is gemaakt, de filmcrew weet wat er moet gebeuren en de fotograaf Faciliteren dat de opnames perfect verlopen in samenwerking met de set assistent.
Vacature assistent fotografie De beste trouwfotograaf van Nederland 2018/2019De beste trouwfotograaf van Nederland 2018/2019.
Same day edit. Vacature assistent fotografie. Vacature assistent fotografie. Vacature assistent fotografie Superleuk dat je interesse hebt om samen met ons te werken aan de allermooiste dag van bruidsparen! Op dit moment werken we met een team van enthousiaste beeldmakers, fotografen en videografen.
assistent fotograaf vacatures, werk Monsterboard.nl.
assistent fotograaf vacatures. We hebben 917 assistent fotograaf vacatures voor je gevonden op Monsterboard.nl. Maak een vacature alert aan. Ontvang assistent fotograaf vacatures per e-mail. Laat ons het werk voor je doen! Ons systeem zoekt automatisch naar vacatures die overeenkomen met je zoekopdracht en stuurt ze naar je e-mailadres.

Contacteer ons